Miksi LOVmedia?

LOVmediassa yhdistyy luotettava vastuullisuusmedia, selkeät kriteerit, helposti saatavilla oleva tieto ja vaikuttajan auktoriteetti.

MITÄ TEEMME?

Rekrytoimme fiksuja vaikuttajia

Vaikuttajarekrytoinnissa korostamme kuluttajan roolin ymmärtämistä, emme vastuullisuuden ammattilaisuutta. Tavoitteena on uskottavana esimerkkinä toimiminen. Mukaan valituille vaikuttajille kootaan tietopaketti vastuullisuudesta.

Nojaamme vaikuttaviksi todettuihin keinoihin

Yksittäinenkin kuluttaja käyttää joka päivä valtaa: ääntään ja rahaa. Suurimmat kestävän arjen teot tehdään ruokailussa, asumisessa, liikkumisessa ja kulutuksessa. Näihin panostamme mekin.

Tutkimme vaikuttajien yleisöt

Vaikuttajan yleisön tunteminen on onnistumisen edellytys. Olemme jo viiden vuoden ajan tutkineet vaikuttajien yleisöjen demografiat, arvot ja vaikuttajan auktoriteetin parhaimman yhteisömatchin saavuttamiseksi. Nyt panostamme vastuullisuuden motivaatiotekijöiden tutkimukseen.

Tarjoamme mediatuotteita jokaiselle budjetille

Vastuullisesti toimivat yritykset ovat usein pieniä. Tuotevalikoimamme on runsas ja tuotteita löytyy jokaiselle budjetille. Lisäksi palveluumme kuuluu aina sisällön pitkän hännän varmistaminen hakukoneoptimoinnilla ja somemarkkinoinnilla, jotta kampanjasta saadaan kaikki hyöty irti.