Tietosuojaseloste ja arvonnan säännöt

ARVONNAN JÄRJESTÄJÄ

Babler Oy, Postiosoite: Lapinlahdenkatu 1B, 00180 Helsinki

OSALLISTUMISOIKEUS

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat, 18-vuotta täyttäneet henkilöt pois lukien arvonnan valmisteluun tai toteuttamiseen osallistuneiden yritysten työntekijät ja heidän perheenjäsenensä.

KAMPANJAN AJANKOHTA

Osallistumisaika alkaa keskiviikkona 17.02.2021 klo 09:00 ja päättyy sunnuntaina 04.04.2021 klo 23.59.

OSALLISTUMINEN

Arvontaan osallistutaan täyttämällä yhteystiedot kyselylomakkeella.

PALKINTO

Yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan 2 kappaletta 50€:n arvoisia K-ryhmän  lahjakortteja (1 per arvonnan voittaja). Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi. Järjestäjän edustajista koostuva raati arpoo voittajan sääntöjen mukaisesti osallistuneiden keskuudesta.

PALKINNON LUOVUTUS

Palkinto arvotaan 05.04.2021. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Palkinnon lunastamisesta sovitaan huhtikuun 2021 aikana. Palkintoa ei voi palauttaa tai vaihtaa jälkikäteen.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Babler Oy vastaa mahdollisesta arpajaisverosta. Arvontaan osallistuva vapauttaa arvonnan järjestäjän sekä sen kumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta arvontaan tai palkinnon vastaanottamisesta. Arvontaan osallistumisen esteenä olevat tietotekniset syyt ja ongelmat eivät ole Babler Oy:n vastuulla. Babler Oy ei vastaa palkinnon vastaanottamisen esteistä tai sille koituneesta vahingosta.

OSALLISTUJAN VASTUU

Osallistujan vastuulla on ilmoittaa oikeat yhteystiedot (sähköpostiosoite) kyselylomakkeella.

VIRALLISET SÄÄNNÖT KOSKEVAT KAIKKIA OSALLISTUJIA

Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan arvonnan virallisia sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntö- ja palkintomuutoksiin. Arvontaan osallistuva luovuttaa tietonsa ainoastaan Babler Oy:lle.

TIETOSUOJA

Järjestäjä kerää ja käsittelee osallistujien antamia yhteystietoja arvonnan suorittamiseksi sekä arvonnan voittajien tavoittamiseksi. Annettuja henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin eikä niitä luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille. Kerätyt henkilötiedot tuhotaan tietoturvallisesti arvonnan päätyttyä.